Afstudeerstage: Europese Markt Marktonderzoek
(Emsbüren)


Afstudeerstage: Europese Markt Marktonderzoek


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Emsbüren - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Geen bedrijfsprofiel.
   
Stagedetails  
Branche Commercieel | Sales
Land Duitsland
Geplaatst op 08-04-2019
Locatie(s) Emsbüren
Omgeving van Hengelo, Almelo, Tilburg, Enschede, Eindhoven of Den Bosch
Soort werk -Promotiewerk
-Callcenter / Customer service
-Staf / Advies / Consultancy
-Communicatie / Marketing / Reclame / PR
-Commercieel / Verkoop
-Personeel en organisatie
-Logistiek / Distributie / Magazijn
   
Omschrijving

Marktonderzoek voor internationale organisatie in Duitsland


Waar?: Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland/Italië/Polen/Oost-Europa/Scandinavië


Periode: Februari 2019 – Juni 2019


Over ons:
Wij kopen machines, productielijnen en fabrieken van grote merken in de food industrie. Door gebruikte machines een tweede leven te geven dragen wij bij aan een circulaire economie. Het milieu blij, onze klant blij en dus wij ook blij! Wij lossen de problemen van onze klanten op, op een duurzame manier.


Jouw uitdaging:
Jij gaat je bezighouden met het in kaart brengen van (potentiële) klanten en wat zij belangrijk vinden. Daarbij krijg jij de kans om een CRM systeem te ontwikkelen. Wij zijn een klein, maar snelgroeiende business met onze focus op de Duitse levensmiddelindustrie. Wij zien veel potentie in deze markt maar hebben (te) weinig inzicht in de branche, onze (potentiële) klanten, hoe wij hen bereiken, wat de concurrentie is en hoe wij ons kunnen onderscheiden.


Wat bieden wij?


Wij bieden jou een dynamische afstudeeropdracht bij een internationale onderneming waar kwaliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid voorop staan. Je krijgt de kans om ervaring op te doen bij een gespecialiseerd bedrijf met leuke collega’s. We zijn erg betrokken bij deze opdracht, je werkt dus nauw samen met je projectleider en marketing en inkoop collega’s.


De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en toegankelijk. Je kunt iedereen bereiken wanneer je met vragen zit. Hard werken, maar daarnaast veel plezier hebben staat centraal! Je ontvangt een prima stagevergoeding.


Wij hebben verschillende kantoorlocaties, waaronder in Emsbüren en Oirschot, dus een auto tot je beschikking is zeker een pre. Daarnaast zal je ook af en voor je field research onderweg zijn (bijv. In Duitsland). In goed overleg is er een mogelijkheid om af en toe vanuit huis aan je opdracht te werken.


Kan jij niet wachten om te beginnen?


Herken jij jezelf helemaal in deze omschrijving en ben jij klaar voor een vliegende start? Wij zien je cv en motivatiebrief, samen met jouw verwachtingen en wat je graag wil leren, graag tegemoet.

   
Vereisten

Wie zoeken wij?


Je bent een enthousiaste HBO student in de richting van commerciële economie, international business, food & business, of je volgt een vergelijkbare studie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent sociaal en niet bang om ergens binnen te stappen - daarbij vind je het leuk om nieuwe contacten te leggen. Je spreekt vloeiend Nederlandse en kan gemakkelijk uit de voeten met Engels en Duits, zowel verbaal als schriftelijk. Je bent analytisch sterk en een zelfstandige werker met een hands-on mentaliteit. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bepaalt dan ook zelf de richting van je uitgebreide onderzoek.

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding in overleg

Startdatum

Februari
Soort stage Afstudeerstage, Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk ja
   


Afstudeerstage: Europese Markt Marktonderzoek

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw