Afstudeerstage Front-end Developer
(Utrecht)


Afstudeerstage Front-end Developer


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Utrecht - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Geen bedrijfsprofiel.
   
Stagedetails  
Branche Automatisering | ICT | eCommerce
Land Nederland
Geplaatst op 04-12-2018
Locatie(s) Utrecht
Omgeving van Utrecht
Soort werk -ICT
   
Omschrijving

Wij zijn een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 50 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.


Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? En gaat je hart sneller kloppen van technologieën als SASS(/LESS), Grunt.js en Mobile First Responsive? Dan zijn wij wat voor jou!


Een meewerkstage betekent een inspirerende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.


Jouw uitdaging


De (webdevelopment) wereld zit niet stil en wij daarom ook niet! Onderzoek naar nieuwe technieken en procesoptimalisaties zijn heel belangrijk. Hierbij zijn jullie afstudeerders onmisbaar voor ons!


Als er één discipline is waar de ontwikkelingen razendsnel gaan dan is het wel de front-end wereld. Elke dag komt er wel een nieuw javascript framework uit, een nieuwe CSS feature of een nieuw idee vanuit Google voor een betere ranking of weergave in Google.


Om te beoordelen of zo’n nieuwe techniek voor Experius interessant is moet er goed onderzoek naar worden gedaan. Er spelen vele factoren mee of een nieuwe techniek of nieuw idee in gebruik genomen kan worden. Levert het onze klanten iets op? Kunnen onze developers efficiënter werken met de techniek, is het verkoopbaar. Is het toepasbaar binnen Magento.


Als afstudeerder ga je zelfstandig antwoord zoeken op deze vragen en afhankelijk van je opdracht werken aan een prototype, proof of concept of gewoon meteen aan de definitieve implementatie ervan. Wij hebben meerdere interessante opdrachten voor je klaar liggen, samen zullen we ervoor zorgen dat je een opdracht gaat doen die aansluit bij jouw interesses.


Waarom kiezen voor ons?


Wij bieden jou een uitdagende stage en een great place to work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen het bedrijf is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een 2.0 uitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen.


Als stagiair binnen Experius kan je rekenen op een passende stagevergoeding!

   
Vereisten


 • -        Je bent student aan een ICT/ IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage


  -        Je beschikt over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery


  -        Ervaring met SASS/LESS, PHP en XML is een pré


  -        Je bent initiatiefrijk, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen


  -        Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel


  -        Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers


  -        Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen met gebruiksvriendelijkheid vooropgesteld
Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau nietgespecificeerd
Studierichting(en) -Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode In overleg
Stagevergoeding 400

Startdatum

In overleg
Soort stage Afstudeerstage, Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   

Andere stages van dit bedrijf
IT Traineeship10-09-2018
Afstudeerstage Back-end PHP Developer04-12-2018
Stage Account/Projectmanager10-09-2018


Afstudeerstage Front-end Developer

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw