Allround marketingstage 300,- per maand!
(Amsterdam)


Allround marketingstage 300,- per maand!


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Amsterdam-Duivendrecht - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Parentix is cloud solutions provider van zakelijke software in de cloud op laptop, tablet en mobiel. Samen met onze partners bieden wij cloudomgevingen op maat aan, zowel kleinschalig als grote complexe projecten. Parentix neemt hierbij de rol van technisch partner in. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek.Wat kunnen we nog meer vertellen? Wij zijn een heel flexibel bedrijf met een informele werksfeer. Je kunt op kantoor lekker een pootje poolen, op een arcadekast spelen of op vrijdagmiddag gezellig aan de bar zitten met collega’s. De cloudsoftware maakt het uiteraard mogelijk om zo nu en dan ook een dagje thuis te werken of te flexwerken op het terras in de zon!
   
Stagedetails  
Branche Automatisering | ICT | eCommerce
Land Nederland
Geplaatst op 26-06-2017
Locatie(s) Amsterdam
Omgeving van Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Almere, Haarlem of Amsterdam
Soort werk -Promotiewerk
-Communicatie / Marketing / Reclame / PR
-Commercieel / Verkoop
-Management / Leidinggevende / Ondernemer
   
Omschrijving Allround marketingstagiair(e) gezocht!

Wil jij stagelopen bij een snelgroeiend cloud-bedrijf in Amsterdam? Een bedrijf waarin je als marketeer veel ruimte krijgt om creatieve ideeën uit te werken, waar je te maken hebt met veel ad hoc werk en diverse doelgroepen? Lees dan snel verder!


Wie zoeken wij?
Ter versterking van de afdeling Marketing, bestaande uit 3 collega’s, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die zijn of haar vaardigheden op het gebied van Marketing wilt ontwikkelen. De leidraad van deze stageperiode zal bestaan uit meewerken én de mogelijkheid tot het uitvoeren van een onderzoek. Mogelijke onderwerpen voor je onderzoek kunnen zijn:  een concurrentieanalyse, cross mediale communicatiestrategie, co-marketing, marktonderzoek.


Wie zijn wij?
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Samen met onze partners bieden wij cloudomgevingen op maat aan. Parentix neemt hierbij de rol van technisch partner in. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wij doen dit nu zo’n 8 jaar zelfstandig en hebben in deze korte tijd een hele snelle en grote ontwikkeling doorgemaakt. Om deze reden is er altijd plaats voor nieuwe collega’s en stagiaires!


Wat kunnen we nog meer vertellen? Wij zijn een heel flexibel bedrijf met een informele werksfeer. Je kunt op kantoor lekker een pootje poolen, op een arcadekast spelen of op vrijdagmiddag gezellig aan de bar zitten met collega’s. De cloudsoftware maakt het uiteraard mogelijk om zo nu en dan ook een dagje thuis te werken of te flexwerken op het terras in de zon!


Wat bieden wij?
Tijdens jouw stageperiode bij Parentix zal meewerken binnen het marketingteam centraal staan. Wij zijn een organisatie, waarbij het nemen van eigen initiatieven sterk gestimuleerd wordt. In afstemming met elkaar zullen we bepalen hoe we de stageperiode dan ook precies qua uren en werkzaamheden invullen. Wij zijn van mening dat een stage hét moment is om te ontdekken waar jouw kwaliteiten en ambities liggen en hier zullen wij jou ook voldoende ruimte voor geven. Je ontvangt daarnaast ook nog een maandelijkse stagevergoeding van 300,-.


Nog niet overtuigd? Bekijk dan nu onze bedrijfsvideo!

   
Vereisten

Herken jij je in onderstaand profiel?  • Je bent een enthousiaste 3e/4e jaars- student(e) in Marketing, Communicatie, Commerciële economie of een andere relevante richting

  • Nederlands en Engels zijn goed in woord en geschrift

  • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en assertief

  • Complexe technische teksten schrikken jou niet af

  • Je wilt je ontwikkelen tot allround marketeer; online marketing, contenmarketing, social media, organiseren van events en ga zo maar door


Durf jij deze leuke uitdaging aan per september? Solliciteerd dan snel!

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding 300

Startdatum

September 2017
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage, Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Allround marketingstage 300,- per maand!

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw