Bruisende online marketing stage
(Schiedam)


Bruisende online marketing stage


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Schiedam - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Geen bedrijfsprofiel.
   
Stagedetails  
Branche Communicatie | PR | Voorlichting
Land Nederland
Geplaatst op 15-04-2019
Locatie(s) Schiedam
Omgeving van Rotterdam
Soort werk -Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   
Omschrijving

Bij Miss Business draait alles om social media, online marketing, websites, animatievideo’s, Google adwords, persberichten en meer. En daar gaan we je intensief kennis mee laten maken. Je bent proactief en denkt creatief en enthousiast mee in content, campagnes en acties voor onze klanten en gaat ook zelfstandig aan de slag om passende content, artikelen en blogs te bedenken en te schrijven. Natuurlijk ga je mee naar klanten om in real life te leren over doelgroepen, marketing en hoe dat om te zetten in business.


 


 

   
Vereisten

Miss Business zoekt een enthousiaste en leergierige fulltime stagiaire, die weet wanneer er serieus gewerkt moet worden en wanneer we tijd hebben om even lekker te ouwehoeren. Je doet een HBO-opleiding in de richting communicatie en marketing of een studie waarin dit een belangrijk onderdeel is. Je weet hoe je uitstekend Nederlands schrijft en spreekt en bent representatief. Je hebt gewoon zin om alles te leren over ons vak en bent niet bang om hulp te vragen als je er even niet uit komt. Uiteraard heb je affiniteit met social media marketing, webdesign, campagnes, marketing en ben je creatief like hell.


 


We vinden het belangrijk dat je echt leert en je stage als nuttig en plezierig ervaart. Daarom helpen we je om de kneepjes van het vak te leren en houden we je leerdoelen helder. Je ontvangt een stagevergoeding. Verder krijg je een fijne werkplek met leuke collega’s, naast het centraal station van Schiedam. De radio staat altijd aan en meezingen met het foute uur is toegestaan. De Nespresso mag je onbeperkt gebruiken en met regelmaat proosten we op van alles. Tot slot word je onderdeel van Miss Business, het leukste online marketingbureau van Schiedam en omstreken!

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
-Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding in overleg

Startdatum

1 april 2019
Soort stage Meeloopstage, Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Bruisende online marketing stage

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw