Content en support stage bij snelgroeiend restaurantplatform
(Utrecht)


Content en support stage bij snelgroeiend restaurantplatform


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Nieuwegein - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Geen bedrijfsprofiel.
   
Stagedetails  
Branche Communicatie | PR | Voorlichting
Land Nederland
Geplaatst op 15-01-2019
Locatie(s) Utrecht
Omgeving van Woerden, Almelo, Hilversum, Utrecht, Amsterdam of Amersfoort
Soort werk -Recreatief / Sport / Toerisme
-Callcenter / Customer service
-Communicatie / Marketing / Reclame / PR
-Horeca / Catering / Hostess
   
Omschrijving Introductie

Hou jij van uiteten en restaurants? Dan ben je klaar voor vandaag! Wij zoeken horecatijgers, die ook nog studeren! Als onderdeel van ons vaste content team, ben je bezig met het vertalen van groei marketing doelstellingen naar daadwerkelijke communicatie uitingen en digital content, dat blijft hangen en conversies oplevert. Wil jij stage lopen bij het snelst groeiende restaurant ontdekkingsplatform van Nederland in Utrecht, lees dan snel verder!


Wat ga je doen binnen je stage als Restaurant Content marketeer?


Restaurants en verleiden. Dat is wat ons platform moet doen. Mensen verleiden om een profiel aan te maken en te laten ervaren hoe ontzettend handig het platform is. Je bent de spin in het web in het team! Sales sluit restaurants aan, jij zorgt er met het team voor dat ze geweldig naar voren komen op het platform. Je helpt ze in de start, met vragen en zorgt voor het succes! 


Als stagiair zien we je als young professional! Je krijgt van alle onderdelen van deze start up dagelijks belangrijke dingen mee en ervaart hoe het is om te groeien als bedrijf. Je krijgt ook, onder goede begeleiding, direct verantwoordelijkheid. Dat is leuk, want het contact dat je hebt met restaurants, heeft direct impact!


In het kort ben je hiermee bezig:  • Optimaliseren van restaurant klant profielen voor een super weergave van de mooiste restaurants.

  • B2B nieuwsbrieven en nieuwsberichten opstellen

  • In overleg met restaurants, foto's en video's maken die we kunnen gebruiken als content voor sales en online promotie

  • Je werkt met de nieuwste online tools als Analytics, MailChimp, Visual Website Optimizer, Unbounce en Facebook Business Manager om snel en effectief online campagnes meetbaar in te richten.

  • Continue in contact met restaurants om van hen te horen hoe zaken verbeterd kunnen worden.


Wat bieden we jou?


Ervaar hoe het is om binnen een restaurant start up te werken! We zijn een enorm snel groeiend bedrijf, waar binnen verschillende projecten, direct zichtbaar impact gemaakt kan worden. We bieden een goede stagevergoeding van €300. Je krijgt indien nodig de beschikking over een laptop en komt terecht in een dynamische, werkomgeving, waar informele omgangsvormen centraal staan en waar volop ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Het team is jong, maar we hebben de beste mensen met benodigde ervaring bij grote bedrijven om impact te maken. Borrels, lekkere knabbels en een uitstekend verzorgde lunch noemen we niet eens, dat is vanzelfsprekend! 


Wie zijn wij?


Het bedrijf is opgericht in 2015. Sinds 2018 is het team flink uitgebreid en is de online focus en kennis enorm toegenomen. Traditioneel zijn er een aantal mensen actief in de sales, om restaurants aan te haken op het platform. Het team binnen, moet ervoor zorgen dat restaurants tevreden blijven en dat we de groei van bezoekers en profielen aan de consumenten kant explosief laten toenemen! We zijn allemaal gek op de horeca en hebben er veel gewerkt of werken er soms nog wel! 


We houden ervan om hard te werken onder eigen verantwoordelijkheden. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en veel ervaring aanwezig om je stage goed te laten verlopen, ook voor je opleiding! 

Interesse of vragen?


Wil jij werken bij een groeiende-, vernieuwende- en innovatieve organisatie? Neem dan nu contact met ons op, wij zijn namelijk nieuwsgierig naar jou en maken graag kennis. Heb je nog vragen, dan vernemen we die met open armen. Graag ontvangen we je CV en motivatie om de vraag in een goed perspectief te kunnen plaatsen. Je kunt contact opnemen met ons.


We kijken ernaar uit dat je ons team komt versterken!

   
Vereisten

Wat vragen wij van je?  • Je vind je huidige HBO opleiding erg leuk en past hetgeen je leert ook toe binnen een eigen blog/shop/insta account etc…

  • Hebt ervaring in de horeca

  • Vol enthousiasme en inzet

  • Eigen initiatief, open minded en in staat om je ideeën duidelijk en gericht over te brengen aan anderen

  • Passie, energie en improvisatie- en doorzettingsvermogen


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Horeca | Toerisme | Facilitair
-Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
-Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding 300

Startdatum

Februari 2019 of zsm
Soort stage Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   

Andere stages van dit bedrijf
Content marketing stage bij snelst groeiende restaurant platform11-01-2019


Content en support stage bij snelgroeiend restaurantplatform

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw