HR-stagiair(e)
(Delft)


HR-stagiair(e)


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Delft - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van hightech-kabels en systemen voor energie en telecommunicatie, met een totale omzet van circa € 7 miljard. Onze organisatie is wereldwijd actief met dochterondernemingen in 50 landen met 21.000 medewerkers in totaal 89 fabrieken en wereldwijd 17 R&D-centra. Vanuit het BeNeLux hoofdkantoor, de ‘kabelhoofdstad’ in Delft en 4 locaties in Nederland en België werken we aan producten, diensten, technologieën en kennis voor onze klanten. De organisatie is ontstaan na de samenvoeging van twee sterke ‘kabel merken’: “...” en “...”. Met beide brands zijn wij nu ook actief in de laagspannings- en telecom markt in de Nederlandse en Belgische markt.
   
Stagedetails  
Branche Productie | Techniek
Land Nederland
Geplaatst op 02-01-2019
Locatie(s) Delft
Omgeving van Westland, Zoetermeer, Rotterdam, Leiden, Den Haag of Delft
Soort werk -Personeel en organisatie
   
Omschrijving

Het bedrijf


Wij zijn een Italiaans, beursgenoteerd bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van hightech-kabels en systemen voor energie en telecommunicatie. In 2017 werd er een omzet behaald van ongeveer 7,5 miljard euro. Wij zijn wereldwijd actief met dochterondernemingen in 50 landen met 21.000 medewerkers in totaal 82 fabrieken en wereldwijd 17 R&D-centra.


Vanuit het BeNeLux hoofdkantoor in Delft en 5 andere locaties in Nederland en België werken wij aan producten, diensten, technologieën en kennis voor onze klanten.


Wat bieden wij?


Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons HR-team komt versterken en die als volwaardig lid van de afdeling ingezet zal worden. Je krijgt verantwoordelijkheid voor verschillende werkzaamheden en daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Tijdens je stageperiode maak je kennis met alle facetten van het HR-vak. Voorbeelden hiervan zijn werving van nieuwe stagiair(e)s, het deelnemen aan sollicitatieprocedures, het organiseren van of deelnemen aan evenementen en het beantwoorden van HR gerelateerde vragen. Daarnaast zullen er in overleg andere projecten zijn waar je mee te maken zal krijgen. Wat dit exact gaat zijn is afhankelijk van de toekomstige behoeftes van het bedrijf en jouw eigen leerdoelen. Omdat wij een internationale organisatie zijn, verloopt veel communicatie in het Engels, wat een goede kans is om je vaardigheden in de Engelse taal verder te ontwikkelen.

   
Vereisten

Wat vragen wij?  • Een HBO-opleiding Human Resource Management (HRM);

  • Goede kennis van Microsoft Office;

  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;

  • Flexibele, actieve en open houding;

  • Communicatief sterk.


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
   
Stageperiode In overleg
Stagevergoeding 350

Startdatum

Mogelijk vanaf januari
Soort stage Meeloopstage, Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   

Andere stages van dit bedrijf
Stage M&C - Internship16-01-2019


HR-stagiair(e)

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw