HR-stagiair(e)
(Delft)


HR-stagiair(e)


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Delft - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van hightech-kabels en systemen voor energie en telecommunicatie, met een totale omzet van circa € 7 miljard. Onze organisatie is wereldwijd actief met dochterondernemingen in 50 landen met 21.000 medewerkers in totaal 89 fabrieken en wereldwijd 17 R&D-centra. Vanuit het BeNeLux hoofdkantoor, de ‘kabelhoofdstad’ in Delft en 6 locaties in Nederland en België werken we aan producten, diensten, technologieën en kennis voor onze klanten. De organisatie is ontstaan na de samenvoeging van twee sterke ‘kabel merken’: “.....” en “.....”. Met beide brands zijn wij nu ook actief in de laagspannings- en telecom markt in de Nederlandse en Belgische markt.
   
Stagedetails  
Branche Productie | Techniek
Land Nederland
Geplaatst op 15-01-2018
Locatie(s) Delft
Omgeving van Zoetermeer, Rotterdam, Leiden, Den Haag of Delft
Soort werk -Personeel en organisatie
-Productie
   
Omschrijving

Wat bieden wij?


Wij zijn per februari op zoek naar een stagiair(e) die ons HR-team komt versterken en die als volwaardig lid van de afdeling ingezet zal worden. Je krijgt verantwoordelijkheid voor verschillende werkzaamheden en daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Tijdens je stageperiode maak je kennis met alle facetten van het HR-vak. Voorbeelden hiervan zijn werving van nieuwe stagiair(e)s, het deelnemen aan sollicitatieprocedures, het organiseren van of deelnemen aan evenementen namens Prysmian Group en het beantwoorden van HR gerelateerde vragen. Daarnaast zullen er in overleg andere projecten zijn waar je mee te maken zal krijgen. Wat dit exact gaat zijn is afhankelijk van de toekomstige behoeftes van Prysmian en jouw eigen leerdoelen. Omdat Prysmian Group een internationale organisatie is verloopt veel communicatie in het Engels, wat een goede kans is om je vaardigheden in de Engelse taal verder te ontwikkelen.

   
Vereisten

Wat vragen wij?  • Een HBO-opleiding Human Resource Management (HRM);

  • Goede kennis van Microsoft Office;

  • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;

  • Flexibele, actieve en open houding;

  • Communicatief sterk;

  • Stressbestendig.


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding 350

Startdatum

Februari 2018
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage, Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


HR-stagiair(e)

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw