HR-stagiaire bij Pink and Nelson
(Den Haag)


HR-stagiaire bij Pink and Nelson


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats 's-Gravenhage - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Een holdingmaatschappij met ongeveer 450 medewerkers. De organisatie heeft verschillende werkmaatschappijen: - één bedrijf houdt zich bezig met de exploitatie en beheer van parkeerfaciliteiten; - een ander bedrijf houdt zich bezig met de brede dienstverlening op het gebied van parkeren in een aantal Nederlandse Gemeenten waaronder handhaving, uitgifte van vergunningen, verzorgen van bezoekersregelingen etc.; - Antwoordservice Nederland is een bereikbaarheidsdienst die in opdracht voor diverse klanten een 24/7 bereikbaarheidsservice aanbiedt.
   
Stagedetails  
Branche Overige
Land Nederland
Geplaatst op 14-10-2018
Locatie(s) Den Haag
Omgeving van Den Haag
Soort werk -Personeel en organisatie
   
Omschrijving Word HR-stagiair bij Pink and Nelson B.V.

Derdejaars HR- studenten opgelet! Pink and Nelson heeft een leuke en vooral leerzame stageplek vrij. Lijkt het jouw een uitdaging om de personeelsinstroom, de doorstroom en uitstroom te optimaliseren en een bijdrage te leveren aan nieuwe en lopende projecten? En ben je vanaf september 2018 voor 32 uur beschikbaar? Solliciteer dan direct.


Wie zijn wij?

Pink and Nelson B.V. is een holdingmaatschappij met ongeveer 450 medewerkers. De organisatie heeft verschillende werkmaatschappijen: • P1 Off Street houdt zich bezig met de exploitatie en beheer van parkeerfaciliteiten;

 • P1 On Street houdt zich bezig met de brede dienstverlening op het gebied van parkeren in een aantal Nederlandse Gemeenten waaronder handhaving, uitgifte van vergunningen, verzorgen van bezoekersregelingen etc.;

 • Antwoordservice Nederland is een bereikbaarheidsdienst die in opdracht voor diverse klanten een 24/7 bereikbaarheidsservice aanbiedt.


Wat ga je doen?

Het betreft een meewerkstage op de HR afdeling van Pink and Nelson B.V. te Den Haag. Samen met de HR Manager, 3 HR Adviseurs, de HR Medewerker en de Salarisadministrateur ben jij verantwoordelijk om de 3 facetten: instroom, doorstroom en uitstroom goed in de organisatie neer te zetten. Als HR-stagiair heb je interessante en afwisselende werkzaamheden.


Zo ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de HR Adviseurs en de HR medewerker.


Je zult het HR team ondersteunen op het gebied van de personeels- en salarisadministratie,  diverse HR mutaties voorbereiden, personeelsdossiers beheren, cv’s en motivatiebrieven screenen, vragen van werknemers op het gebied van de personeels- en salarisadministratie beantwoorden en nog veel meer!


De HR afdeling is een afdeling die volop in ontwikkeling is en dat betekent dat er voor 2018 en 2019 een aantal mooie projecten in zicht zijn, waar je op projectmatige basis deel van uit gaat maken.

   
Vereisten Wat neem je mee?

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van HRM;

 • Je gaat het derde studiejaar in en zoekt een stage voor 5 maanden voor 32 uur in de week;

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

 • Je bent secuur, proactief en leergierig;

 • Je hebt voldoende kennis m.b.t. MS Office.


Wat bieden we?

 • Een leuke stageplaats bij een dynamische organisatie;

 • Een informele bedrijfscultuur;

 • Een ervaren collega als stagebegeleider, die je ondersteunt gedurende jouw stageperiode;

 • Veel kansen om jezelf te laten zien en te ontplooien;

 • Voldoende tijd voor de opdrachten vanuit je studie

 • Een stagevergoeding van € 280,- bruto per maand o.b.v. 32 uur.


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding € 250

Startdatum

Per direct
Soort stage Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


HR-stagiaire bij Pink and Nelson

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw