Junior Recruitment Consultant (Meeloopstage!)
(Driebergen)


Junior Recruitment Consultant (Meeloopstage!)


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Driebergen-Rijsenburg - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Wij zijn een Executive Search bureau dat zich richt op de bemiddeling van kandidaten op directie en management/midden management niveau binnen de branches industrie en techniek. Door middel van het rekruteren, adviseren en begeleiden van mensen en organisaties, leveren wij een belangrijke bijdrage aan het succes van onze klanten. De werkwijze is gericht op een persoonlijke en projectmatige aanpak waarbij elk search traject als uniek wordt beschouwd. Samen met de klant wordt naar het optimale resultaat gewerkt. Met veel passie en op persoonlijke en professionele wijze, staat de ontwikkeling van mens en organisatie centraal in alle adviezen en oplossingen. Partnership is het uitgangspunt, zowel met klanten als met kandidaten, leveranciers en vaste netwerkpartners (researchers, coaches en adviseurs).
   
Stagedetails  
Branche Personeel | Organisatie
Land Nederland
Geplaatst op 19-07-2018
Locatie(s) Driebergen
Omgeving van Veenendaal, Hilversum, Almere, Utrecht, Arnhem of Amersfoort
Soort werk -Staf / Advies / Consultancy
   
Omschrijving

Wij zoeken een goede stagiair(e) die onze Consultants in brede zin ondersteuning kan geven!


Je bent betrokken bij het hele werving & selectie proces. Daarbij kun je denken aan werving en selectie van kandidaten, het informeren van kandidaten over vacatures, het plannen van afspraken met opdrachtgevers en kandidaten en het doen van marktonderzoek.

Je bent mede verantwoordelijk voor database beheer en social media. Natuurlijk is er ruimte om te werken aan een (eigen) project, eigen inbreng wordt van harte aangemoedigd.


Tot slot: onze organisatie heeft ondertussen 8 FTE dus ook kandidaten die een afstudeerstage ambiëren in combinatie met enkele dagen meewerken kunnen reageren. De vakgebieden waarbinnen dit mogelijk is buiten HRM; Communicatie en Marketing, ICT, Bedrijfskunde etc. 

   
Vereisten

Wij zoeken een pro-actieve, enthousiaste en commerciële HBO of WO student. Hierbij is van belang dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, representatief en zorgvuldig bent.

Tevens ben je goed in planning en organisatie. De ideale kandidaat is een van nature nieuwsgierig persoon met een brede interesse in mensen, organisaties en hun ontwikkeling.

Startdatum vanaf augustus/september 2018

Duur: minimaal drie maanden, 4/5 dagen per week.

Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Interesse?
Reageer bij voorkeur via Stagemotor.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel (met foto) en zullen wij snel contact met je opnemen!

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding in overleg

Startdatum

per september 2018
Soort stage Meeloopstage, Onderzoekstage, Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Junior Recruitment Consultant (Meeloopstage!)

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw