Marketing stage bij Rema Tip Top
(Arnhem)


Marketing stage bij Rema Tip Top


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Arnhem - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Onze organisatie is een toonaangevende leverancier van producten voor garagebedrijven, bandenspecialisten en de rijwielbranche. Onze organisatie werd in 1977 opgericht. Inmiddels heeft onze organisatie ruim 50 medewerkers in dienst. Tevens is in 2008 in de rijwielbranche het merk Simson overgenomen
   
Stagedetails  
Branche Communicatie | PR | Voorlichting
Land Nederland
Geplaatst op 17-08-2017
Locatie(s) Arnhem
Omgeving van Tiel, Harderwijk, Veenendaal, Nijmegen, Arnhem of Apeldoorn
Soort werk -Communicatie / Marketing / Reclame / PR
-Commercieel / Verkoop
-Management / Leidinggevende / Ondernemer
   
Omschrijving

Waarom stage lopen bij Rema Tip Top?
Onze website is niet lang geleden online gegaan! Dit betekend natuurlijk dat er nog veel aan gesleuteld en gewerkt kan worden. Ben jij een student die graag veel inspraak heeft en projecten naar eigen hand wil inrichten? Deze stage biedt dit, en nog veel meer, aan!


 De afdeling Marketing bestaat uit drie werknemers die naast het verrichten van werkzaamheden voor de interne organisatie ook diverse activiteiten voor zusterorganisaties uitvoeren. De stagevergoeding zal tussen de €300 en €400 bedragen.


De stage
We zijn op zoek naar stagiair(e) die de afdeling Marketing kan ondersteunen op verschillende vlakken en op deze wijze bekend kan raken met de alledaagse zaken op een marketingafdeling. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit grafische werkzaamheden: DPD- en content werkzaamheden, promotie- en algemene marketingwerkzaamheden.


Over Rema Tip Top
Met het moederbedrijf REMA TIP TOP AG en vele vestigingen in de verschillende landen is REMA TIP TOP de grootste wereldwijde “supplier” van alle wielservicematerialen rondom ”wiel & band”. De productie van bandenreparatiematerialen vindt plaats in eigen fabrieken op de locaties Poing en Fürstenzell in Duitsland. Daarnaast wordt met gespecialiseerde partner fabrikanten volume gebundeld en gezamenlijk producten ontwikkeld ten behoeve van het REMA TIP TOP assortiment. Met meer dan 90 jaar ervaring biedt REMA TIP TOP in vrijwel alle landen wereldwijd een compleet assortiment wielservicematerialen. REMA TIP TOP biedt door zijn rijke historie continuïteit voor iedere vorm van samenwerking met zijn klanten.


Vanuit ons pand in Arnhem vinden de verkoop en logistieke activiteiten plaats van de divisies REMA TIP TOP wielservicematerialen en Simson fietsonderdelen.

   
Vereisten

Wie zoeken wij
We zoeken iemand  die een opleiding volgt op het gebied van marketing en/of grafische vormgeving. Je bent handig op grafisch gebied zoals photoshop, indesign etc. en hebt hier affiniteit mee.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau MBO
Studierichting(en) -Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
-Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding 350

Startdatum

Februari 2018
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage, Onderzoekstage, Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Marketing stage bij Rema Tip Top

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw