Meeloopstage Financial Reporting
(Voorburg)


Meeloopstage Financial Reporting


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Voorburg - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Dienstverlening op het gebied van financiele verslaggeving van voornamelijk beleggingsfondsen en detachering op gebied van accountancy gerelateerde onderwerpen zoals 'In Control', waaronder Wft implementatie, ISAE3402, SAS70 en Risk management.

Wij zijn een jong bedrijf, opgericht eind 2005, dat zich richt op de dienstverlening aan financiele instellingen, in het bijzonder de Asset Management industrie. Wij doen dit via drie verschillende werkmaatschappijen, ieder met een eigen doelgroep en core-business.
   
Stagedetails  
Branche Accountancy | Control
Land Nederland
Geplaatst op 18-06-2018
Locatie(s) Voorburg
Omgeving van Westland, Zoetermeer, Rotterdam, Leiden, Den Haag of Delft
Soort werk -Financieel / Economisch
-Administratief
   
Omschrijving

Een uitdagende stage in de asset management industrie bij Solutional in Voorburg


Solutional Financial Reporting (SFR) biedt jou een interessante en uitdagende stage in de asset management industrie, met de mogelijkheid, na succesvolle afronding van je afstudeeropdracht hier, in dienst te treden. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat onder andere diensten levert ten aanzien van financiële rapportages, zoals jaarverslagen en rapportages voor de toezichthouder, voor ongeveer 800 beleggingsfondsen.


Stagiaires die geïnteresseerd zijn in externe verslaggeving, financiële markten en beleggen, zullen zich bij ons als een vis in het water voelen. Een stage bij ons begint met 1,5 maand (half november - eind december) training en cursussen over het gebruik van onze reporting tool, de werking en risico's van financiële instrumenten (waaronder ook derivaten) en verslaggevingsregels (RJ). Vanaf januari werk jij in teamverband (ook met andere stagiaires) en met intensieve één op één begeleiding aan het opstellen van rapportages. Onze organisatie bestaat uit relatief veel jonge medewerkers, waarvan er veel als stagiair bij ons zijn begonnen.


De werkzaamheden die je zult verrichten bestaan uit:  • Opstellen van jaarverslagen voor beleggingsfondsen volgens verschillende standaarden voor verslaggeving (IFRS, RJ / Dutch GAAP);

  • Opstellen van rapportages voor de toezichthouder op beleggingsfondsen;


Ben jij een nieuwsgierige en gepassioneerde student met ambitie en een lange termijn visie? Kom dan solliciteren bij Solutional voor een uitdagende stageplaats door op de 'Solliciteer direct' button te klikken. Zorg ervoor dat je een motivatiebrief schrijft en dat jouw CV toegevoegd is in jouw account.

   
Vereisten

  • Accuraat

  • Ambitieus, leergierig

  • Niet bang voor intellectuele uitdaging

  • Team player

  • Affiniteit met beleggen is een pré

  • Goede beheersing van Excel en Word


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
   
Stageperiode 6 maanden
Stagevergoeding 500

Startdatum

Collegejaar 2018/2019; start vanaf november
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Meeloopstage Financial Reporting

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw