Online PR & Communicatie stage l 400,- l
(Amsterdam)


Online PR & Communicatie stage l 400,- l


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Amsterdam - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Door de jarenlange ervaring op het gebied van online reputatiemanagement zijn wij bij uitstek gekwalificeerd om particulieren en bedrijven te helpen hun online reputatie te beschermen of te herstellen. Ons team helpt onjuiste, onvolledige of negatieve berichtgevingen op de eerste pagina van Google te vervangen voor positieve/neutrale content. Daarnaast zetten wij ons in voor particulieren en bedrijven, die online een positieve indruk willen achterlaten om zo meer klanten te werven en betrouwbaar imago te creëren.
   
Stagedetails  
Branche Communicatie | PR | Voorlichting
Land Nederland
Geplaatst op 13-09-2018
Locatie(s) Amsterdam
Omgeving van Amstelveen of Amsterdam
Soort werk -Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   
Omschrijving

Het internet is dé plaats geworden waar informatie wordt gedeeld, meningen worden gevormd en producten en diensten worden verkocht. Het internet, met Google in het bijzonder biedt een bijzonder effectief platform voor professionals en bedrijven om zichzelf te presenteren. De zoekresultaten die potentiële klanten te zien krijgen bij het Googelen naar een persoons- of bedrijfsnaam bepalen voor een belangrijk deel het beeld dat zij vormen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van "zoekmachine reputatiemanagement" waarbij wij ervoor zorgen dat onze klanten een goede eerste indruk maken in Google. Dit doen wij door middel van een bijzondere combinatie van "gewone" marketing & communicatie, gespecialiseerde SEO-technieken en een breed netwerk. Hiermee boeken wij op innovatieve en creatieve wijze de beste resultaten voor onze klanten. Denk hierbij aan het onzichtbaar maken van een negatief artikel in de zoekresultaten, aan het oppoetsen van een online reputatie van een professional of aan het beter onder de aandacht brengen van werkzoekenden.


Bij ons krijg je vrijwel meteen verantwoordelijkheid. Zo krijg je een goede inkijk in de manier waarop bedrijven gevonden worden op internet en hoe wij hun reputatie monitoren en beschermen. Je zal veel leren over hoe reputaties online gemaakt of gebroken worden en wat bedrijven en professionals hieraan kunnen doen. Door onze schaal krijg je tijdens je stage van alle aspecten van het werk wat te zien.


De stage is daarnaast bij de meeste opleidingen studiepunten waard! 6-12 ECTS aan de Media & Cultuur opleiding aan de UvA (o.a. richting Nieuwe Media) en minimaal 7,5 ECTS bij de UU (o.a. Nederlands en Theater Film & Televisiewetenschappen).


De werkzaamheden bestaan onder andere uit: content creatie voor, en webredactie van, websites binnen ons beheer, linkbuilding, veel communicatie gerelateerde activiteiten en alles wat er verder komt kijken bij een online reputatiemanagement traject.


Werkzaamheden


  • Webredactie

  • Linkbuilding

  • SEO

  • Online PRWat bieden wij


  • Ruime Stagevergoeding

  • Flexibele Uren

  • Locatie in Amsterdam

  • Jonge Collega's


   
Vereisten Gewenste profiel


  • WO/HBO, met minimaal HAVO als vooropleiding.

  • Zeer goede beheersing Nederlands in woord en schrift


Interesse?


Solliciteer via dit platform, via Zoekbijbaan.nl.

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
   
Stageperiode 3 maanden
Stagevergoeding 400

Startdatum

Per direct
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Online PR & Communicatie stage l 400,- l

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw