Per Direct: Stage op de nieuwsredactie
(Dordrecht )


Per Direct: Stage op de nieuwsredactie


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Dordrecht - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Wij zijn de lokale omroeporganisatie in de gemeente Dordrecht. Wij verzorgen lokale programma’s en informatie op televisie, radio en nieuwe media als internet, Facebook en Twitter.
   
Stagedetails  
Branche Overige
Land Nederland
Geplaatst op 14-09-2018
Locatie(s) Dordrecht
Omgeving van Rotterdam, Gouda, Dordrecht of Breda
Soort werk -Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   
Omschrijving

Weet jij wat je moet vragen als er een moord is gepleegd? Of als er een kat in de boom vast zit? Ben jij niet bang om mensen aan te spreken en heb je een neus voor groot en klein nieuws? Heb je een vlotte pen en kun je ook nog een monteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij zijn de lokale omroep. Het nieuws uit de stad staat bij ons centraal. Als stagiair werk je mee op een multi-mediale redactie. door de kleine omvang van het team en door de een-op-een begeleiding krijg je de mogelijkheid veel te leren en zelfstandig op pad te gaan.


Je taken zullen bestaan uit het schrijven van berichten voor de website en sociale media. daarnaast doe je onderzoek naar onderwerpen, maak je afspraken en ga je zelf op pad voor reportages (samen met een cameraman). Na afloop monteer je het item zodat het gereed is voor uitzending op televisie en verspreid kan worden via de website en sociale media.

   
Vereisten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, zelfstandige en leergierige studenten. Dit is de geschikte plek om al je opgedane kennis in de praktijk te brengen en je tot ontwikkelen tot een multi-mediale journalist/verslaggever. Eigen ideeën en originele invalshoeken worden zeer gewaardeerd. Ervaring met monteren is een pre.


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau MBO
Studierichting(en) -Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
   
Stageperiode 4 maanden
Stagevergoeding nog onbekend

Startdatum

Per direct!
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage, Onderzoekstage, Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Per Direct: Stage op de nieuwsredactie

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw