Stage back-end developer
(Ermelo)


Stage back-end developer


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Ermelo - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Wij zijn een fullservice communicatiebureau dat opdrachtgevers uit diverse branches op diverse manieren te bedienen. Wij ontwerpen en programmeren websites, webshops en applicaties voor opdrachtgevers en zorgen dat zij zo optimaal mogelijk op de markt worden gezet. Op een verrassende manier. Wij zijn continu op zoek naar het innovatief op de kaart zetten van opdrachtgevers.
   
Stagedetails  
Branche Automatisering | ICT | eCommerce
Land Nederland
Geplaatst op 26-04-2019
Locatie(s) Ermelo
Omgeving van Dronten, Barneveld, Harderwijk, Zwolle, Apeldoorn of Amersfoort
Soort werk -ICT
   
Omschrijving

In deze stage kan jij je passie kwijt voor programmeren, leren, fixen, oplossen, ideeën bedenken en het uitvoeren van programmeerwerkzaamheden. Denk aan het toevoegen van formulieren, het maken van statistieken in dashboards, (on)zichtbare recaptcha inbouwen, errors fixen, wijzigingen doorvoeren of nieuwe aspecten toevoegen.


Wat houdt de stage in?

Als stagiair applicatieontwikkeling ben je onderdeel van het programmeursteam. Specifiek kom je terecht in de back-end tak van dit team. Het gehele team bestaat uit twee back-end programmeurs en twee front-end programmeurs.


Jij bouwt, beheert en breidt verschillende (web)applicaties uit en je bent in staat eisen uit een technisch ontwerp goed te interpreteren en te implementeren. Daarnaast is het belangrijk dat je je werk op kritische punten test, voordat iets live gaat.


Tijdens deze stage wordt jouw code niet alleen op netheid gecontroleerd door jouw begeleidend collega, maar ook inhoudelijk. Dit houdt in dat je ook feedback krijgt of je code gemakkelijker of korter geschreven had kunnen worden.


Je zult ook vast benieuwd zijn met welke frameworks en talen we werken: PHP en Laravel! Heb je daar ervaring mee? Dan zit het vast goed bij ons!

   
Vereisten

Jij hebt uitstekende online vaardigheden en past die toe op diverse werkzaamheden. Zo ben jij oplossingsgericht ingesteld en kan je gemakkelijk de stijl van coderen overnemen dat al wordt gebruikt binnen een project. Je denkt continu na welke problemen er kunnen opkomen wanneer jij een bepaalde wijziging hebt klaarstaan. Daarnaast bedenk je telkens hoe je de lat voor jezelf weer een stukje hoger kunt leggen. Bovendien sta je open voor feedback en ben je bewust bezig met keuzes die je maakt bij het programmeren.


Omdat wij begrijpen dat jij stagiair bent, krijg je binnen deze stage alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarom stel jij aan het begin van je stageperiode een aantal vakinhoudelijke en persoonlijke leerdoelen op waar we één keer in de maand samen bij stilstaan.


Voel jij je geroepen?


Kan jij je in dit plaatje vinden en denk jij dat je de juiste skills in huis hebt om deze toffe stageplek te bemachtigen? Stuur ons dan wat recente code op waar jij trots op bent, zodat wij kunnen kijken of jij het juiste niveau hebt en nog genoeg bij ons kunt leren. Heb je dit niet 1, 2, 3 beschikbaar? Werk dan een avondje aan een eigen projectje, zodat jij daar je creativiteit en technische skills in kwijt kunt.


Daarnaast krijg je ook nog eens een leuke stagevergoeding.


Deze stage is beschikbaar vanaf begin juli of eind augustus 2019.

   
Niveau MBO
Studierichting(en) -Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
-Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding 350

Startdatum

31-8-2019
Soort stage Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   

Andere stages van dit bedrijf
Stage Digital Design24-04-2019
Stage: Online Marketing22-03-2019


Stage back-end developer

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw