Stage Back-end Developer
(Utrecht)


Stage Back-end Developer


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Utrecht - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Geen bedrijfsprofiel.
   
Stagedetails  
Branche Automatisering | ICT | eCommerce
Land Nederland
Geplaatst op 21-05-2019
Locatie(s) Utrecht
Omgeving van Utrecht
Soort werk -ICT
   
Omschrijving

Experius: een uitdagende stage


Experius is een e-commerce bedrijf in het mooie Utrecht(vlakbij de Uithof). Met een jong team van 50 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarin je als programmeur aan de slag kan? Wil jij werken met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, Python en MySQL met behulp van het e-commerce systeem Magento? Dan is Experius wat voor jou!


Start met een kop koffie en dan?!


Als backend developer houd jij je bezig met het (door)ontwikkelen van maatwerk modules voor de klant. Hierbij kan je denken aan een koppeling met een ERP systeem of payment service provider. Daarnaast ga je bestaande code en webshop performance optimaliseren. Ook ga je continu meedenken met de klant bij het optimaliseren en automatiseren van processen.


Gedurende jouw stage word je gekoppeld aan een backend developer die je gaat inwerken op het Magento platform. Daarnaast ga je meewerken op support om de nieuwe wensen van bestaande klanten door te voeren in hun Magento webshop. Ook ga je meewerken aan één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe webshop ontwikkelen.  Jij gaat meer leren over onder andere de programma’s: Varnish, Redis, Solr, Elastic en Git.


Waarom kiezen voor Experius ?
Wij bieden jou een uitdagende stageplek en een Great Place to Work in één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Een Great Place To Work betekent het stimuleren van werkgeluk onder alle medewerkers. Dit komt o.a. naar voren in het feit dat er geen hiërarchie is en er geen managers zijn, maar zelfsturende teams waarin iedereen gelijk is.

Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een bedrijfsuitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen, zoals bootje varen door de grachten van Utrecht. Ook gaan we met heel Experius elk jaar een weekendje weg!

Als stagiair binnen Experius kan je uiteraard rekenen op een passende stagevergoeding en de invulling, duur of startdatum van de stage is in overleg te bepalen.

   
Vereisten

 Wij vragen


-        Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een meewerkstage


-        Je beschikt over kennis van OOP PHP en MySQL


-        Je snapt het principe van een MVC framework


-        Je bent leergierig en wil jouw kennis graag flink uitbreiden


-        Je bent een perfectionist die in staat is zelfstandig te werken en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel


-        Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen


Interesse?


Solliciteer dan snel!

   
Niveau nietgespecificeerd
Studierichting(en) -Alle studierichtingen
   
Stageperiode In overleg
Stagevergoeding 400

Startdatum

In overleg
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage, Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   

Andere stages van dit bedrijf
Stage PHP/Symfony Developer02-04-2019
IT Traineeship24-04-2019
Stage Front-end Developer21-05-2019


Stage Back-end Developer

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw