Stage Front-end Developer
(Utrecht)


Stage Front-end Developer


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Utrecht - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Geen bedrijfsprofiel.
   
Stagedetails  
Branche Automatisering | ICT | eCommerce
Land Nederland
Geplaatst op 11-04-2019
Locatie(s) Utrecht
Omgeving van Utrecht
Soort werk -ICT
   
Omschrijving

Experius: een uitdagende stage


Experius is een e-commerce bedrijf in het mooie Utrecht(vlakbij de Uithof). Met een jong team van 50 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarin je als Front-end developer aan de slag kan? Wil jij werken met Front-end programmeertalen zoals HTML, CSS en jQuery? En gaat je hart sneller kloppen van technologieën als SASS(/LESS), Grunt.js en Mobile First Responsive? Dan is Experius wat voor jou!


Start met een kop koffie en dan?!


Gedurende jouw stage word je gekoppeld aan een ervaren front-end developer die je gaat inwerken in de front-end van het Magento platform. Samen schieten jullie een collega van backend aan om een nieuw te bouwen functionaliteit door te spreken. Na dit overleg weet je precies waar de data vandaan gaat komen en hoe deze eruit komt te zien. Met deze nieuw verkregen data ga je de HTML opzetten, stylen en interactief maken met Javascript en SASS. Na de pauze begint je support shift. Hierin help je bestaande klanten met het oplossen van problemen of het inbouwen van nieuwe functionaliteiten in hun webshops. Vervolgens ga je aan de slag met je eigen opdracht, waarin jij al je talenten kwijt kan. De opdracht is pittig maar op je lijf geschreven en onder begeleiding van jouw buddy kom je er wel. Je gaat voldaan naar huis en kijkt uit naar de volgende dag!


Waarom kiezen voor Experius?


Wij bieden jou een uitdagende stageplek en een Great Place to Work in één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Een Great Place To Work betekent het stimuleren van werkgeluk onder alle medewerkers. Dit komt o.a. naar voren in het feit dat er geen hiërarchie is en er geen managers zijn, maar zelfsturende teams waarin iedereen gelijk is.


Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een bedrijfsuitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen, zoals bootje varen door de grachten van Utrecht. Ook gaan we met heel Experius elk jaar een weekendje weg!


Als stagiair binnen Experius kan je uiteraard rekenen op een passende stagevergoeding en de invulling, duur of startdatum van de stage is in overleg te bepalen.

   
Vereisten

Wij vragen


-        Je studeert een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een meewerkstage


-        Je beschikt over kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery


-        Ervaring met SCSS en PHP is een pré


-        Je bent initiatiefrijk, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen tot een ervaren front-end developer


-        Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel


-        Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers waarbij je jouw expertise uitwisselt met die van je collega’s  


-        Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen


Interesse?


Solliciteer dan snel!

   
Niveau nietgespecificeerd
Studierichting(en) -Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode In overleg
Stagevergoeding 400

Startdatum

In overleg
Soort stage Meeloopstage, Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   

Andere stages van dit bedrijf
Stage PHP/Symfony Developer02-04-2019
IT Traineeship24-04-2019
Stage Back-end Developer15-04-2019


Stage Front-end Developer

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw