Stageplaats Corporate Communicatie
(Amsterdam)


Stageplaats Corporate Communicatie


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Amsterdam - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Wij zijn hét juridische en public affairs adviesbureau voor digitale technologie, nieuwe media en internet. Wij versterken organisaties met onze unieke combinatie van kennis en expertise van het digitale domein, inzicht in politieke en maatschappelijk besluitvorming en toegang tot een groot netwerk van belanghebbenden en beslissers. Wij denken op een praktische manier mee met onze cliënten, adviseren in vraagstukken waar de regels vaak nog in ontwikkeling zijn en zorgen ervoor dat onze cliënten maximaal kunnen presteren.

Wij zijn specialist op het gebied van privacy- en gegevensbeschermingsrecht en vervult daarmee een leidende rol in de markt. De privacy consultants adviseren zowel (inter)nationale beursgenoteerde bedrijven als overheden over complexe privacyvraagstukken. Wij zijn een FD Gazelle, staat in Financial Times 1000 van snelst groeiende bedrijven van Europa en in de NRC Carrière Helden top 25.

Onze opdrachtgevers zijn zonder uitzondering leidend in wat zij doen en kennen een grote dynamiek. De werksfeer bij ons is gedreven, maar informeel en in een omgeving waar wij samen met veel plezier werken voor onze opdrachtgevers.
   
Stagedetails  
Branche Communicatie | PR | Voorlichting
Land Nederland
Geplaatst op 16-02-2018
Locatie(s) Amsterdam
Omgeving van Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Zaandam, Purmerend of Velsen
Soort werk -Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   
Omschrijving

De public affairs praktijk groeit snel. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die het public affairs team per direct voor 5 tot 6 maanden komen versterken.


Over ons

Wij zijn het enige adviesbureau dat volledig gespecialiseerd is in public affairs en juridisch advies voor digitale technologie, nieuwe media en internet. Wij versterken organisaties met onze unieke combinatie van kennis en expertise van het digitale domein, inzicht in politieke en maatschappelijk besluitvorming en toegang tot een groot netwerk van belanghebbenden en beslissers. Wij denken op een praktische manier mee met onze cliënten, adviseren in vraagstukken waar de regels vaak nog in ontwikkeling zijn en zorgen ervoor dat onze cliënten maximaal kunnen presteren.


Wij bestaan uit een team van ervaren public affairs en juridische experts die affiniteit met technologie hebben.


Functieomschrijving

Als stagiair corporate communicatie ondersteun je het public affairs team en ben je bij een breed scala aan projecten betrokken. De public affairs praktijk van ons ondersteunt grote nationale en internationale bedrijven bij het ontwikkelen en in de praktijk brengen van hun public affairs en corporate communicatie strategie. Als stagiair monitor je de laatste ontwikkelingen in de media, breng je relevante issues in kaart en voer je stakholderanalyses uit. Je stelt communicatieplannen, persberichten en rapportages op voor cliënten. Verder heb je ook direct klantcontact. Hierin word je begeleid door onze ervaren consultants. Daarnaast ondersteun je consultants bij de praktische uitvoering van projecten, het uitsturen van persberichten tot het beantwoorden van persvragen. Je werkt onder begeleiding van consultants maar hebt een sterke eigen verantwoordelijkheid, waarbij initiatief wordt beloond.


Interesse?

Stuur je cv met korte motivatie en beschikbaarheid t.a.v. Robin Ruebsteck, bij voorkeur via dit platform, Stagemotor.nl.


Wij bieden een marktconforme stagevergoeding, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de stage. Eventuele reiskosten worden vergoed. Wij zijn gevestig in Amsterdam op loopafstand van station Amsterdam RAI.

   
Vereisten Wat vragen we?

  • Je volgt een relevante universitaire opleiding, waarbij je kennis hebt van corporate communicatie en reputatie management.

  • Je hebt interesse in en kennis van journalistiek en media.

  • Je hebt sterke interesse in de ontwikkelingen in het digitale domein en volgt maatschappelijke en politieke ontwikkelingen.

  • Je kunt je snel in nieuwe ontwikkelingen verdiepen en bent in staat verschillende taken tegelijk zorgvuldig uit te voeren.

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels.

  • Je bent proactief en initiatiefrijk en kunt zowel in een team als zelfstandig functioneren.

  • Je bent enthousiast en wilt graag leren.

   
Niveau Universitair
Studierichting(en) -Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
-Gedrag en Maatschappij
-Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding € 500

Startdatum

Per direct
Soort stage Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Stageplaats Corporate Communicatie

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw