Stageplaats HBO Systeembeheer
(Rotterdam)


Stageplaats HBO Systeembeheer


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Rotterdam - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel De organisatie is een kleine thuiszorginstelling gericht op diverse culturele doelgroepen. De organisatie heeft een directeur en enkele managers en kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur. <br /><br />Positiviteit, zelfstandigheid en authenticiteit worden hoog gewaardeerd. <br />Zelfdenkend vermogen is een pre. <br /><br />Van medewerkers wordt verwacht dat ze een goed analyse vermogen hebben. Al het werk dat binnenkomt en veel tijd kost dient meteen geëvalueerd en geanalyseerd te worden. Het doel hiervan is om repeterende werk(last) op termijn te verminderen door het vinden van slimmere oplossingen.
   
Stagedetails  
Branche Automatisering | ICT | eCommerce
Land Nederland
Geplaatst op 19-10-2018
Locatie(s) Rotterdam
Omgeving van Zoetermeer, Rotterdam, Gouda, Dordrecht, Den Haag of Delft
Soort werk -ICT
   
Omschrijving

De organisatie beweegt zich op het snijvlak van opleidingen, zorg en arbeidsmarktvraagstukken en bestaat uit een opleidingsbureau, een mobiliteitsbureau en een kleine zorgorganisatie. Om de processen van de organisaties goed te laten verlopen spelen diverse vraagstukken een rol, namelijk:


Analyseren van de serverarchitectuur, aandragen van verbeterplannen en uitvoeren, installeren van domaincontroller met failover, raid, virtualisatie, netwerk security, documentatie, migreren van active directory en exchange, documentatie, opzetten van Itil service desk. De concrete opdrachtomschrijving gebeurt in onderling overleg en hangt af van kennis, ervaring en voorkeuren.


De organisatie wil een ambitieuze stagiaire die zijn haar kennis, kwaliteiten en creativiteit in een interessante bedrijfsomgeving wil uitoefenen!


1. Ontwikkel een serverarchitectuur en aanpak voor de  organisatie(s). Hou daarmee rekening met de strategische visie van de organisatie en de huidige en toekomstige marktomstandigheden 


2. Geef daarbij aan  of gebruik moet worden gemaakt van een Linux of Windows structuur, dan wel een structuur die van beiden gebruikmaakt. Bij het onderzoek worden voor- en nadelen en TCO (total cost of ownership) meegenomen. 


3. Denk mee met de ontwikkelgerichte gedachten die de organisatie hanteert. Naast het meedenken met en over het ICT beheerbeleid dient dit meteen omgezet te worden in een lopende interne en externe  ICT beheercyclus.  Het geheel dient een methodisch goede opzet te hebben (Itil servicedesk) en via week- en maanddoelstellingen, planningen en mijlpalen geborgd te zijn.

   
Vereisten Kennis van Windows server 2003, 2008, 2012. Kennis van Linux server, Ubuntu, Postfix, Samba, Cisco, Apache, Exchange, Hyper-V, VPN, Itil, Rup, T-map, Prince 2, serverarchitectuur, load balancing, raid, failover, DNS, kennis van ISO normeringen (o.a. 27001), etc.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding in overleg

Startdatum

Per direct / In overleg
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   

Andere stages van dit bedrijf
Webmodules en mobiele applicaties maken24-10-2018
Docent Nederlandse taal + invoer webmodule14-09-2018
Web en ERP systemen programmeren in OOP29-10-2018


Stageplaats HBO Systeembeheer

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw