Stageplaats Marketing,Communicatie & Social Media MBO/HBO
(Venlo)


Stageplaats Marketing,Communicatie & Social Media MBO/HBO


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Venlo - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel De organisatie is een erkend, landelijk bureau dat bemiddelt voor duurzame man/vrouw relaties. Een netwerk van consulenten in Nederland wordt ondersteund door het kantoor in Venlo met taken op het gebied van onder meer bemiddeling (matching), marketing en communicatie, correspondentie, boekhouding, persoonlijkheidsonderzoek en coaching. De regionale consulent bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De consulent gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling bemiddeling op zoek naar de ware Jacob(a). Door deze persoonlijke, diepgaande aanpak, vindt 3 van de 4 binnen het jaar een partner.
   
Stagedetails  
Branche Overige
Land Nederland
Geplaatst op 14-01-2019
Locatie(s) Venlo
Omgeving van Weert, Venlo, Roermond, Nijmegen, Helmond of Eindhoven
Soort werk -Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   
Omschrijving

Ben je creatief en communicatief? We zijn op zoek naar een stagiaire voor de marketingafdeling. Marketing is van groot belang voor Mens & Relatie. Elke keer dat er mensen slagen, kun je ze niet meer aan iemand uit het bestand voorstellen. Er zijn dus voortdurend nieuwe inschrijvingen nodig. Wil je aan de slag met social media, digitale nieuwsbrieven, blogs, persberichten, linkbuilding, memes maken en het analyseren en verwerken van de 'traffic' op de verschillende websites?


Dan zijn we op zoek naar jou!

   
Vereisten

Wat zoeken we? Je bent bekend met de mogelijkheden van social media. Je volgt een relevante opleiding op het gebied van marketing, communicatie, multi media design, cross media design, (interactieve) media, creative business, journalistiek en/of cultuur. Deze stage bieden we zowel op Mbo als op Hbo niveau.


Wat bieden we? Een dynamische, afwisselende stage met eigen verantwoordelijkheid en heldere doelen in een gezellig team. Stagevergoeding €250,- per maand voor een HBO-student, €150 euro per maand voor een MBO-student bij vijf dagen per week stage. Deeltijdstage is ook mogelijk.


Sollicitaties graag per email met naast de persoonlijke gegevens (c.v.) ook een toelichting met de motivatie om bij Mens en Relatie stage te lopen, verwachtingen van de stage, het studiejaar, de beschikbare dagen en de gewenste periode.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau MBO
Studierichting(en) -Horeca | Toerisme | Facilitair
-Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
-Gedrag en Maatschappij
-Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
-Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode In overleg
Stagevergoeding 250

Startdatum

In overleg
Soort stage Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Stageplaats Marketing,Communicatie & Social Media MBO/HBO

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw