(Internationale) marketing en sales stagiair(e)s gezocht
(Amsterdam)


(Internationale) marketing en sales stagiair(e)s gezocht


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Amsterdam - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Geen bedrijfsprofiel.
   
Stagedetails  
Branche Commercieel | Sales
Land Nederland
Geplaatst op 17-01-2019
Locatie(s) Amsterdam
Omgeving van Amsterdam
Soort werk -Communicatie / Marketing / Reclame / PR
-Commercieel / Verkoop
   
Omschrijving

Spryng is altijd op zoek naar studenten die hun talenten optimaal willen benutten. Heb jij een vlotte pen, vind je het leuk om sales te doen en/of ben jij een strateeg? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Wij bieden jou een uitzonderlijke, creatieve en leuke stagemogelijkheid waarbij jij je voor ons letterlijk onmisbaar gaat maken. Bij ons geen koffiezetten of saaie kantoortaken. Nee, gewoon volwaardig meedraaien in het team en je strepen verdienen.


Spryng is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam. Als specialist in de mobiele telecom- en payment branche helpen wij organisaties in alle denkbare sectoren om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. En om dit even een stukje duidelijker te maken: als mobiele telecomprovider leveren we SMS-berichten aan onze klanten, waardoor zij hun klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen bereiken. Denk hierbij aan een berichtje over hoe laat jouw pakketje wordt geleverd, een afspraakherinnering van je dokter of een berichtje met een unieke actie van jouw favoriete winkel. Daarnaast voorzien wij als payment serviceprovider webwinkeliers van betaalmogelijkheden zoals iDeal, bankoverschrijvingen, creditcardbetalingen en betalingen per mobiele telefoon.


Op dit moment maken wij in binnen- en buitenland een enorme groei door en daarom zien we in de nabije toekomst grote marktkansen in zowel Nederland als in het buitenland. Hierdoor zal de marketingstrategie voor beide entiteiten verfijnd en geïmplementeerd moeten worden.


Hier is een belangrijke rol voor jou weggelegd. Je helpt mee deze strategie verder vorm te geven en krijgt de kans om deze direct ten uitvoering te brengen om onze zichtbaarheid te vergroten. Je helpt zo mee om zowel onze naam als ons netwerk wereldwijd te versterken en te verbreden. Social media speelt hierbij een belangrijke rol en daarom ben jij verantwoordelijk voor het schrijven en plaatsen van content op de website en andere communicatiekanalen. Tegelijkertijd krijg je de mogelijkheid om je bezig te houden met het binnenhalen van potentiële klanten. Je bent hiervoor regelmatig aan het bellen, om de wensen en behoeften van een potentiële klant te achterhalen om hier vervolgens op in te spelen. Verder ben je betrokken bij het voeren van vergaderingen, brainstormsessies en strategische planning.


Wij bieden je een uitdagende stage in een jonge, hechte organisatie in het hartje van Amsterdam. Naast een informele en gezellige werksfeer met maandelijkse borrels en elke dag een gevarieerde lunch op kantoor, bieden we je een passende stagevergoeding. Je krijgt de mogelijkheid om actief mee te draaien en mee te denken in het team en het bedrijf.


Werkzaamheden • Verrichten van marktonderzoek

 • Ontdekken van productniches

 • Vormgeven van een marketingplan

 • Voeren van (internationale) salesgesprekken 

 • Meewerken aan lopende marketingcampagnes

 • Meedenken op strategisch niveau tijdens brainstormsessies/ vergaderingen

 • Het schrijven van blogs, persberichten en andere communicatie-uitingen voor op onze website en social mediakanalen

 • Het delen van relevante content met onze klanten en volgers op onze social mediakanalen en via e-mailings

   
Vereisten

Wij zoeken
Een enthousiaste en ondernemende student met een creatieve geest. Bij ons draai je 100% mee. Hiervoor wordt een flinke dosis zelf initiatief en verantwoordelijkheid van je verwacht. Je werkt in een dynamisch bedrijf en bent betrokken bij het voeren van vergaderingen, brainstormsessies en strategische planning. Je werkt graag samen en zorgt ervoor dat jouw ideeën gedeeld worden met het team en dat de actiepunten die hier uit voortvloeien direct tot uitvoering worden gebracht.


Jij bent: • HBO/WO student in de richting International Business, Communicatie, Bedrijfskunde, Marketing, Commerciële economie of een vergelijkbare studie

 • Ondernemend, initiatiefrijk, representatief en zelfstandig

 • Nauwkeurig, behoudt overzicht en gaat zelfstandig te werk

 • Commercieel talent

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling

 • Extra talen (Duits, Frans) zijn een pré


Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode In overleg
Stagevergoeding 350

Startdatum

In overleg
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


(Internationale) marketing en sales stagiair(e)s gezocht

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw