Toffe meeloopstage online marketing bureau
(Delft)


Toffe meeloopstage online marketing bureau


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Delft - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Wij zijn een grote speler op het gebied van online marketing en website ontwikkeling. Wij leveren online marketing oplossingen en professionele websites op voor grote, middelgrote en kleine spelers. Onze klanten varieeren van websites/webshops tot bv. de RAI Amsterdam, RTL, Infotheek, Luvion en gemeentes. Wij zijn 10 jaar actief en een gerenommeerde naam ondertussen. We bedienen vele klanten en groeien erg hard. Er heerst bij ons een informele werksfeer, werken met een jong team, is volop gezelligheid, korte lijnen en jouw inbreng kan direct worden meegenomen in de dagelijkse praktijk. Wij verweven marketing met ontwikkeling en dat geeft hele mooie resultaten en vult elkaar naadloos aan. Daarnaast hebben wij tevens 250 vakantie websites in eigendom en een internationaal opererend internet radio platform. Kortom voldoende te doen en variatie in werkzaamheden.
   
Stagedetails  
Branche Automatisering | ICT | eCommerce
Land Nederland
Geplaatst op 15-04-2019
Locatie(s) Delft
Omgeving van Zoetermeer, Rotterdam, Leiden, Gouda, Den Haag of Delft
Soort werk -Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   
Omschrijving

Voor een vooraanstaand online marketing bedrijf in Delft help je mee binnen ons team met jonge en enthousiaste mensen.


Ons portfolio met klanten bestaat uit de grootste klanten (multinationals) tot kleinere bedrijven. Daarnaast hebben wij een aantal eigen websites in de markt gezet in de travel (250 vakantie sites). Hier kun je volledig los gaan in het meehelpen deze websites nog beter in de markt te zetten. Daarnaast hebben we een website in de internet radio branche (www.radioguide.fm) die wereldwijd actief is met meer dan 10 miljoen gebruikers (ook mobiel, tablet en IOS en Android App) Dit maakt de stage mega afwisselend en onderscheiden wij ons van alle andere online marketing stages!


Daarbovenop bieden wij een zeer fijne werkomgeving, perfecte koffie, tafeltennis, fijne werkplekken, een prima stage vergoeding, leuke collega's en een jong bedrijf aan de mooiste gracht midden in de gezellige stad Delft. We zitten naast het centraal station Delft dus super goed bereikbaar ook vanuit Den Haag, Rotterdam of bv. Leiden. 


Heb jij het in je om een aantal populaire websites nog beter op de kaart te zetten in Nederland zoals qholiday.nl en vakantiespanje.nl? Of helpen aan nog meer internationaal bereik voor radioguide.fm. En wil jij je commerciële skills inzetten bij een jong, snelgroeiend en innovatief internetbedrijf met meerdere unieke en succesvolle internetconcepten? Grijp dan nu je kans en kom ons marketing team versterken! 


Functieomschrijving:
Wij zijn per februari 2019 op zoek naar een HBO of WO student met een passie voor internetmarketing. Een student die een neusje heeft voor nieuwe ontwikkelingen op internet en zijn redactionele talent wil inzetten om het bereik van onze huidige sites te vergroten. Kennis en ervaring is niet vereist, wel een pre!

Herken jij je in de bovenstaande omschrijving of wil je graag praktijkervaring opdoen met online marketing en als redacteur? Voor jouw werkzaamheden moet je denken aan het schrijven van SEO teksten, artikelen, persberichten en het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast ben je bezig met het analyseren van de concurrentie. Je wordt medeverantwoordelijk voor onze marketingactiviteiten van internet concepten als een wereldwijde online internetradioportal, vakantievergelijking en lastminute sites. Daarnaast help je actief met de portfolio ontwikkeling van een online marketing onderneming. Bovenal zul je erg veel kennis opdoen van online marketing, waarbij je meegaat in de laatste trends en ontwikkelingen. Ervaring is niet noodzakelijk binnen de online marketing. Overigens is kennis van online marketing niet per se nodig, iedereen kan hier stage lopen en veel kennis opdoen.

Je zal bij ons verantwoordelijk worden voor de volgende werkzaamheden:
• het schrijven en publiceren van leuke en relevante content zoals SEO pagina's, artikelen en persberichten
• het meedenken op strategisch niveau om de concepten te verbeteren.
• het constant in de gaten houden en analyseren van de concurrentie
• het optimaliseren van onze sites ten behoeve van zoekmachine marketing
• het toevoegen van nieuwe landen, bijhouden van bestaande streams en beantwoorden van mail voor de online radio portal
• Het analyseren en verwerken van onderzoeksresultaten


Je bent onderdeel van een kleine organisatie waar je snel jouw stempel kunt drukken!

   
Vereisten Als ideale kandidaat:
• Ben je commercieel en heb je affiniteit met internet (niet noodzakelijk wel een pre)
• heb je affiniteit met online marketing, zoekmachine optimalisatie, etc.
heb passie voor schrijven (niet noodzakelijk wel een pre)
• ben je ondernemend en proactief (niet noodzakelijk wel een pre)
Ben je enthousiast mee te werken en na te denken over nieuwe internetconcepten (niet noodzakelijk wel een pre)

Kortom: wil jij je talent en marketingkennis op het web inzetten voor populaire websites? Herken jij jezelf in de omschrijving en zie je jezelf zo aan de slag gaan? Grijp dan deze kans aan en laat ons weten waarom jij die online marketing topper bent die deze uitdaging aan kan!

Herken je jezelf niet helemaal in de ideale kandidaat, maar vind je het wel interessant en wil je graag meer leren over online marketing? Ook dan zien wij je sollicitatie (via dit platoform, via Stagemotor.nl) graag tegemoet! Kennis en ervaring is geen must namelijk, iedereen kan hier stage lopen en heel veel leren!
   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
-Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
-Alle studierichtingen
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding in overleg

Startdatum

februari 2019
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   

Andere stages van dit bedrijf
(front-end/ back-end) Ontwikkelaar15-04-2019


Toffe meeloopstage online marketing bureau

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw