Uitdagende Marketingstage met focus op online
(Amersfoort)


Uitdagende Marketingstage met focus op online


Toevoegen aan klembord
Bedrijfsgegevens
Plaats Amersfoort - Waar is dit?
Bedrijfsprofiel Wij zijn een zelfstandige en innovatieve uitgeverij in Amersfoort die haar 9 merken in print, online en via de tablet uitgeeft. Het team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. We groeien tegen de economie in, omdat we special interest-merken uitgeven voor mensen met een passie en we de doelgroep begrijpen. Wij brengen mensen met een specifieke hobby samen en voorziet ze van relevante content via haar merken. We hebben dan ook als passion statement ‘Scala, deel(t) je passie’.
   
Stagedetails  
Branche Overige
Land Nederland
Geplaatst op 14-09-2018
Locatie(s) Amersfoort
Omgeving van Barneveld, Hilversum, Almere, Utrecht, Amsterdam of Amersfoort
Soort werk -Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   
Omschrijving

Wil jij meewerken aan de marketing van een aantal superleuke hobbybladen en daarmee deel uitmaken van een kleinschalige, maar hard groeiende uitgeverij? Dan zit je bij ons goed!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)! Je houdt je bezig met marketingwerkzaamheden, zoals het bijhouden van de social media platforms, webredactie, de webshop hobbyou.nl, nieuwsbrieven en online uitgaven.


Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden voor verschillende hobbybladen onder begeleiding van een ervaren coördinator, en werkt aan de optimalisatie van de online activiteiten van deze merken. Je zorgt ervoor dat alle online marketingkanalen altijd up-to-date zijn. Denk ook aan werkzaamheden zoals het schrijven van marketingteksten, het verzorgen van online uitgaven en nieuwsbrieven. Je staat vooraan in de rij om nieuwe ideeën uit te werken, zoals het maken van spontane filmpjes, het uitzoeken van de mogelijkheden voor een app of het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden in de webshop. Verder kun je samenwerkingen opzetten met derden en lever je een bijdrage aan beurzen.


Deze stage kan eventueel ook gecombineerd worden met redactiewerkzaamheden. Denk aan het schrijven van artikelen, redigeren van teksten, coördineren van de redactieplanning en nog 1001 andere dingen die horen bij het maken van het tijdschrift. Hoe en in welke verhouding is bespreekbaar bij het sollicitatiegesprek. Kijk voor deze vacature op onze website.

   
Vereisten

  • Je volgt een HBO- of universitaire studie op het gebied van communicatie, marketing, media of journalistiek.

  • Je bent secuur, georganiseerd, communicatief en zelfstandig.

  • Je bent stressbestendig en werkt goed met deadlines.

  • Je houdt van aanpakken en je wilt veel ervaring opdoen tijdens je stage.

  • De duur van je stage kan in overleg, maar is bij voorkeur 20 weken.


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   
Niveau HBO
Studierichting(en) -Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
-Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
   
Stageperiode 5 maanden
Stagevergoeding 250

Startdatum

Per direct / In overleg
Soort stage Meeloopstage, Afstudeerstage, Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk nee
   


Uitdagende Marketingstage met focus op online

Terug naar het overzicht    Zoek opnieuw